divendres, 20 de juny del 2008

l´estiu comença quan....

.... comencen les "VESPRADES A LA PLATJA"!!!

Au, ja tornem a ser, ja és estiu, i torna la convocatòria per la primera Vesprada a la Platja de la temporada.
DIA: AVUI 20/06/2008
LLOC: Davant "la Gavina" (és fàcil aparcar-hi)
HORA: Diria a les 20.00 que és quan jo puc arribar, però podem posar a les 19.00, no?
PREU: GRATIS!!! si, GRATIS!! tan és si vens 10 minuts, mitja hora, o 4 dies... és G-R-A-T-I-S (amb ironia, que no és el mateix que mala llet, ok????)

Algú vindrà??

Fins després!

dilluns, 16 de juny del 2008

participes?

HOLA HOLA HOLA

Hem (he) contractat una falca a los 40 principales (selva-maresme) per durant un any anunciar "el Congelador". Com que sou tan creatius, i teniu tan bones idees, us agraïria la vostra participació per decidir QUÈ dir i COM dir-ho. Pensareu: qué cabrón, això és feina teva! po zi, teniu raó, però si m´ajudeu podreu dir durant un any que vau col.laborar en la redacció d´aquesta falca (no us ompliria d´orgull i satisfacció?? aixxx.... )

A més a més, hem (he) de fer la pàgina web de "el Congelador", el domini ja l´hem (he) comprat www.elcongelador.com, però encara no he fet res perquè no ho sé fer, txarly, m´ajudes? ejjeje... o algú que sàpiga fer alguna cosa al respecte? serà una cosa senzilla...

Au, perdó per les molèsties i agraïdes les vostres aportacions.

BONA SETMANA, PETARDES I PETARDOS!


dijous, 5 de juny del 2008

sortirà el sol??

Aquesta foto és de fa un parell de mesos a la platja de Castelldefels, quan durant el mes d´abril es patia per la sequera, i el sol cremava més que no pas ara.... Gràcies a l´Elisa+Alex+Alejandro+Lucas per enviar-la... La resta, la gent de la uni.

Això del blogspot no és com al fotolog... pocs comentaris però moltes visites, no ho entenc això! jejeje..... per tant, crec que tornaré al fotolog esporàdicament i aquí ja veurem què farem...

Bon cap de setmana (ja sé que és dijous, però no sé quan actualitzaré de nou)