divendres, 30 de maig del 2008

Vols participar en un càsting?


Carai, que lluny em queden aquells dies en els que em posava content perquè em trucaven per fer de figurant per un rodatge d´anunci, o per alguna sèrie, o pel.lícula... la veritat és que ara ho penses, i dius... mira que n´era de pringat!! tantes hores, i després ni et veies en el resultat final! i a sobre et pagaven misèria.


Ahir em van trucar, perquè s´està realitzant el rodatge d´una pel.lícula "Dieta Mediterránea", i al Maresme hi haurà moltes localitzacions (exclusiva pel Quesito Rosa, tot i que clar... com que és una pel.lícula espanyola, segur que no els interessa ... ejem... jor jor jor). Doncs bé, ahir dijous feien el càsting a la Fàbrica Llobet, i per què em van trucar a mi? Doncs perquè necessiten un acordionista... i sembla ser que nois joves (tenir 30 anys és ser JOVE, si!) i ben plantats (això m´ho han dit eh!) i que a més a més toquin l´acordió, doncs no n´hi han! jajajja.... ara bé... us llenço la pregunta que m´està voltant pel cap:


Tenint en compte que el rodatge seria el 9 de Juliol, a Mataró, durant la nit (no podem dir-te quantes hores... ja se sap, potser surt bé a la primera, com potser ens hem d´estar tota la nit... això ja saps com va, oi?), i que la tarifa és "figuració especial" (????), doncs la pregunta que us faig és: quants euros com a mínim haurien de pagar per acceptar aquesta proposta?? La directora del càsting va quedar encantada amb mi, com us podeu imaginar... però clar... ella no decideix les tarifes (i es posa a riure... ejjeejej)....


Com veieu, els actors són Santi Millán, Olivia Molina i Paco León, l´altre d´aquesta foto no sé com es diu.... Total, diré que no, jo "intento" tocar l´acordió davant dels amics, i gratis, això del cinema ja ho he deixat, m´estoy quitando!!


Bon cap de setmana!

3 comentaris:

Jefe Dreyfus ha dit...

si toques l'acordió amb un dels banyadors de l'altre dia segur que et pagaran molt més..

tu no havies sortit ja en un anunci? també hi vas posar tants de problemes?

ah, i no.. vistos els protagonistes la veritat és que interessar interessa bastant poc, pero si hi acabes sortint m'ho pensaré.

Homebala ha dit...

Jo demanaria 150/200 euros com a mínim. I si no, que busquin un altre acordionista de 30 anys (que no el trobaran). Pensa que ets un "figurant especial"...

Anònim ha dit...

el que está al final no era uno de esos de al salir de clase?
que serie tan mítica.. jejeje