dilluns, 16 de juny del 2008

participes?

HOLA HOLA HOLA

Hem (he) contractat una falca a los 40 principales (selva-maresme) per durant un any anunciar "el Congelador". Com que sou tan creatius, i teniu tan bones idees, us agraïria la vostra participació per decidir QUÈ dir i COM dir-ho. Pensareu: qué cabrón, això és feina teva! po zi, teniu raó, però si m´ajudeu podreu dir durant un any que vau col.laborar en la redacció d´aquesta falca (no us ompliria d´orgull i satisfacció?? aixxx.... )

A més a més, hem (he) de fer la pàgina web de "el Congelador", el domini ja l´hem (he) comprat www.elcongelador.com, però encara no he fet res perquè no ho sé fer, txarly, m´ajudes? ejjeje... o algú que sàpiga fer alguna cosa al respecte? serà una cosa senzilla...

Au, perdó per les molèsties i agraïdes les vostres aportacions.

BONA SETMANA, PETARDES I PETARDOS!


3 comentaris:

Marc ha dit...

Que no sàpigues com dir-ho es normal, que no sàpigues què dir es preocupant.
Pensa una mica el què, tu que coneixes la teva clientela real i potencial, i potser et puc ajudar en el com.

Pel tema de webs conec algú que te la pot fer bé de preu.

Homebala ha dit...

Potser el públic adolescent dels 40 principals no és el teu "target", justament... ho has pensat, això? Potser les seves mames (no les glàndules mamàries, les mares que els van dur al món, vull dir).
I això de comprar-te un domini i ara no saber què posar-hi... tiu... és com comprar-te un cotxe i no tenir carnet ni saber conduir, o un piano i no saber tocar-lo i demanar que algú te'l toqui (el piano).
En fin...

amicinvisiblealbert ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.