dijous, 31 de juliol de 2008

les "nostres" properes vacances....

com que no hi ha novetats a la meva vida, només em queda veure el que vindrà a curt termini!queden 36 dies per marxar de colònies (com m´agrada aquesta paraula.....), i veient que hi ha 4 afortunats que només fan que donar-me enveja amb les seves fotos de la fantàstica ciutat de Nova York, a mi només em queda pensar en Ca la Barba, que per cert, ha actualitzat la web amb alguna nova fotografia i amb fotos de 360 graus! carai amb la Barba, no??

http://www.ruralcansoler.com/


LES 2 FOTOS SUPERIORS SON NOVES FOTOGRAFIES DE LA WEB DE LA BARBALES 2 FOTOS INFERIORS SON FOTOS DE LES COLÒNIES DE L´ANY PASSAT
Més coses..... aquest és el segon any que anem de colònies, i aquest serà (si algú s´apunta...) el segon any al "huerto", dins de la sèrie "Alberto lo celebra en el huerto". Encara no he demanat permís per celebrar-ho, però suposo que no hi haurà cap problema. La data: 9 d´agost i tranquils i tranquiles, que aquest any si fa fred podrem entrar a dins, que per alguna cosa han fet reformes.....

Més i més coses..... vesprades a la platja! bé.... és igual! jejejeje

Au, ja està, demà comença agost, queden poc més de 4 semanes de MOLTA feina, i a partir de setembre, que la crisi ens acompanyi!!8 comentaris:

Anònim ha dit...

It could widen my imagination towards the things that you are posting.

Marc ha dit...

Si li envies la teva foto al pou segur que tornen a actualitzar la web.

comando tql ha dit...

sort i que l'espera sigui lleu.
nosaltres marxem avui de vacances.
el 9 estem fora aixi qeu felicitats!!

Marc ha dit...

Per cert, es veu que el poble del costat per celebrar el teu cumple hi fan uns concerts a partir de les 12h.

Aida ha dit...

Anar a Cala Barba amb el pis venut serà una altra cosa !!

elprimerhombre ha dit...

Esa foto del pozo, contigo claro, vaya fotico! No es de menester dejar claro que este año harás miles de fotos fuera y dentro del pozo, porque estar dentro no debe de ser fácil, digo yo o yo digo. Inténtalo, nadie va a poner pegas. Por cierto, ¿pegas?

Anònim ha dit...

naucil veliko

Anònim ha dit...

naucil veliko